Infor breidt managementteam uit

10/12
2010
BARNEVELD (EZPress) - Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, met meer dan 70.000 klanten wereldwijd, kondigt vandaag aan het managementteam uit te breiden met Duncan Angove, Pam Murphy en Stephan Scholl. Zij gaan rechtstreeks rapporteren aan Charles Phillips, de recent nieuw aangestelde CEO van Infor.

'Ik ben er trots op Duncan, Pam en Stephan, drie van de meest getalenteerde en gerespecteerde managers in onze industrie, welkom te heten binnen het Infor managementteam', aldus Charles Phillips, CEO van Infor. 'Alledrie hebben ze keer op keer afzonderlijk bewezen in staat te zijn organisaties van wereldklasse te bouwen en te laten groeien.'

Duncan Angove

Duncan Angove, manager van producten, marketing en ondersteuning bij Infor, is een software veteraan die hiervoor werkzaam was bij Oracle als algemeen directeur van de retail business unit. Duncan was verantwoordelijk voor de eerste wereldwijde business unit bij Oracle en leidde de verkoop, ontwikkeling en marketing hiervan. Hij wist Oracle te leiden naar de nummer één marktpositie in retail applicaties. Voorafgaand hieraan werkte hij bij Retek, die hij hielp naar de beursgang en bij Accenture.

Pam Murphy

Pam Murphy, senior vice-president van operations bij Infor, heeft een achtergrond in verkoop en advies. Tijdens haar 11-jarige loopbaan bij Oracle was zij verantwoordelijk voor diverse operationele en financiële functies. Murphy heeft een ruime ervaring in wereldwijde organisaties en heeft gewerkt in zowel Europa als de VS in diverse werkgebieden. Voor Oracle heeft Murphy gewerkt bij Andersen Consulting en Arthur Andersen.

Stephan Scholl

Stephan Scholl, vice-president van wereldwijde field operations, is bij Infor verantwoordelijk voor de verkoop en consultancy via allianties en kanalen. Scholl was hiervoor algemeen directeur van de utilities business unit bij Oracle, waar hij verantwoordelijk was voor verkoop, ontwikkeling en marketing. Hij was beslissend in het genereren van een aanzienlijke groei voor Oracle en leider van de succesvolle groene strategie van het bedrijf. Voor Oracle heeft Scholl consulting- en verkoop management functies bekleed bij PeopleSoft.

//Einde bericht

Bron: Infor

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 10 december 2010, 13:37
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Barneveld, Gelderland, Leiden, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry