Sinterklaas brengt kerstgedachte naar Nederland

26/11
2010
WIJCHEN (EZPress) - De concurrentie tussen de Goedheiligman en de Kerstman mag dan oneindig zijn, er komen ook goede dingen uit voort. Zo spreekt de kerstgedachte de Sint dermate aan, dat hij afreisde naar Zuid Afrika om de Knuffelfabriek te bezoeken. Hier wordt de Zep knuffel gemaakt, een kruising tussen een zebra en een papegaai en een symbool voor aandacht en hoop. Sint wil met Zep de boodschap aan kinderen doorgeven en steunt hiermee de werknemers en hun gezinnen in de Zuid-Afrikaanse Knuffelfabriek.

Sinterklaas heeft bewust beelden laten maken van zijn reis, zodat ook kinderen en ouders in Nederland kunnen zien dat de Knuffelfabriek een waardevol en duurzaam doel nastreeft. `Zep` de knuffel is ontworpen als een symbool voor aandacht en hoop voor kwetsbare kinderen die bijvoorbeeld wees zijn, of door ziekte of armoede weinig toekomstperspectief hebben. Dankzij de Knuffelfabriek is die aandacht en hoop er wel. Alle winsten van de Knuffelfabriek vloeien terug naar kinderprojecten in de townships.

Zeb de knuffel is oa. te koop bij V&D en vele schoenenwinkels, alle informatie is te vinden op de website van de Knuffelfabriek. In het 3FM Glazen Huis in Eindhoven zal Zep geveild worden voor het goede doel.

//Einde bericht

Bron: PR Matters / ANP Pers Support

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 26 november 2010, 12:09
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Eindhoven, Gelderland, Noord-Brabant, Wijchen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry