Vertraging door poststaking

23/11
2010
Vertraging door poststaking

Door de aangekondigde stakingen van TNT post treedt een vertraging op in de ontvangst van uitspraken en overige stukken bij rechtbank Alkmaar.

Met betrekking tot het toezenden van de uitspraken die in het openbaar zijn uitgesproken door de bestuursrechter op donderdag 25 en vrijdag 26 november 2010 kunnen wij u de volgende alternatieven bieden: u kunt naar de openbaarmakingzitting komen en ontvangt na afloop een kopie van de uitspraak, u kunt ook op een later tijdstip bij onze infomatiebalie een kopie opvragen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen op donderdag 25 november na 12.00 uur om het dictum te vernemen. U belt dan 072- 52 74 130. Indien u geen gebruik maakt van één van deze alternatieven, ontvangt u de uitspraak en overige stukken zo spoedig mogelijk wanneer TNT post haar werkzaamheden hervat (naar alle waarschijnlijkheid dinsdag 30 november 2010).

Met betrekking tot de toezending van uitspraken die in het openbaar zijn uitgesproken door de kantonrechter en civiele rechter op donderdag 25 november 2010 of vrijdag 26 november 2010 het volgende. Veel berichtenverkeer vanuit de sector Civiel en Kanton van de rechtbank verloopt via advocaten of deurwaarders. Deze zijn bekend met de wijze van opvragen van dicta van uitspraken anders dan per post. Daarnaast is het mogelijk telefonisch contact op te nemen. De telefoonnummers van de griffies van Civiel en Kanton vindt u onder de link telefoon- en faxnummers van rechtbank Alkmaar.

Datum: dinsdag 23 november 2010, 17:02
Bron: Rechtspraak.nl
Categorie: Algemeen
Tags: Alkmaar, China, Kanton, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry