Op Zoek Naar Zorro wordt zaterdagavondshow

16/11
2010
Het tv-programma Op zoek naar Zorro wordt een zaterdagavondshow. De eer- ste live-uitzending van de talentenjacht is op 1 januari 2011. Dat heeft de AVRO dinsdag laten weten. Presentator Frits Sissing zal het op de nieuwe uitzendavond van `Op zoek naar’ onder meer opnemen tegen de nieuwe RTL 4-show Minute to Win It met presentator Gordon. De drie vorige seizoenen van Op zoek naar, waarin de AVRO zocht naar Evita, Joseph en Mary Poppins, waren te zien op zondagavond.

In Op zoek naar Zorro maken kandidaten kans op de hoofdrol in de nieuwe Zorro-musical. In de eerste liveshow op 1 januari zullen de elf Zorro’s in spe zich presenteren aan de kijkers thuis. Dat zij dan al het nodige achter de rug hebben, is eind december te zien in de eerste aflevering van Op zoek naar Zorro. Daarin komen onder meer de audities voorbij.

Het panel van Op zoek naar Zorro bestaat opnieuw uit Pia Douwes en Erwin van Lambaart. De AVRO maakt nog een derde panellid bekend. Ook Willem Nijholt is weer van de partij.

Op zoek naar Zorro is op 1 januari om 21.25 uur te zien op Nederland 1. Op 19 februari vindt de finale van het programma plaats.

Datum: dinsdag 16 november 2010, 13:53
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry