a&o is Oracle Gold Partner

16/11
2010
GOUDA (EZPress) - a&o systems + services Benelux B.V., leverancier van ICT oplossingen specifiek voor middelgrote bedrijven, is nu ook Gold Partner van Oracle.

Met het Gold partnership van Oracle wil a&o haar relaties en klanten nogmaals benadrukken dat a&o ook in de toekomst een betrouwbare partner blijft voor Solaris omgevingen. a&o heeft jarenlange ervaring met de systemen van Sun Microsystems, waarbij a&o in het bijzonder gespecialiseerd is in de Solaris systemen en Oracle VDI, de oplossing afkomstig van Sun Microsystems voor virtuele werkplekken. Tevens is a&o specialist in Oracle database beheer.

'Als je het portfolio van a&o bekijkt, zie je dat wij een duidelijke keuze gemaakt hebben uit de vele deelgebieden die ICT kent. Wij willen ons niet positioneren als een generalist in ICT, maar een specialist. Werkplekvirtualisatie en de bijbehorende VDI oplossingen behoren tot één van de gekozen pijlers van a&o. Vanzelfsprekend kiezen wij dan voor een Oracle Gold partnership, omdat dit ons de mogelijkheid biedt om verdere specialisaties op te doen. Voor onze klanten is het een duidelijk signaal dat wij hen ook in de toekomst optimaal blijven ondersteunen.', meldt Ron Happel, Managing Director van a&o.

In het 2e kwartaal van 2009 wordt het noodlijdende Sun Microsystems overgenomen door Oracle.

Sun Microsystems heeft een groot aandeel binnen de server markt en is de eigenaar van de programmeertaal Java. De overname van Sun maakt van Oracle een grote concurrent in de server markt die gedomineerd wordt door HP en IBM. Eerder zijn de softwarebedrijven Peoplesoft, Siebel en BEA systems overgenomen waardoor de concurrentiepositie van Oracle ten opzichte van SAP verstevigd wordt. De toevoeging van Java aan het portfolio van Oracle maakt het mogelijk om ook de concurrentiestrijd met Microsoft aan te gaan.

//Einde bericht

Bron: a&o systems

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 16 november 2010, 11:43
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gouda, Indonesi, Java, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry