Binnenkort opvolger Google Nexus one

12/11
2010
Google zal waarschijnlijk binnenkort met een opvolger komen voor de Nexus One. Deze smartphone krijgt de naam Nexus S en zal gebruik maken van Android versie 2.3 (Gingerbread).

De naam en foto's van de telefoon zijn uitgelekt en zijn gepubliceerd door de gadgetsite Engadget. Deze keer wordt de telefoon door Samsung gemaakt en hij lijkt dan ook uiterlijk sterk op de Galaxy S. Er zijn ondertussen twee varianten bij de keuringsinstantie FCC ter keuring ingediend.

Het toestel krijgt een vijf megapixel camera, bluetooth en wifi 11n. Er wordt over veel specificaties gespeculeerd zo zou de Nexus S vermoedelijk een 4 inch amoled-scherm krijgen en een 1,4 GHz processor. Er is ook sprake van een camera aan de voorkant voor het videobellen.

De telefoon zou in de VS via de online shop Best Buy al op 14 november worden aangeboden. De kans is dan ook groot dat hij nog voor het einde van het jaar in de VS verkrijgbaar wordt. Of en wanneer de nieuwe Google smarphone dan in Nederland uitkomt, is nog niet te zeggen.

Datum: vrijdag 12 november 2010, 12:54
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry