Johnny de Mol krijgt les van tante Linda

07/11
2010
Johnny de Mol krijgt presentatieles van tante Linda de Mol. Voor zijn nieuwe Veronica-show Beat De Mol heeft Johnny de hulp ingeroepen van de RTL 4-ster. “In de studio werken is nieuw voor mij. Linda gaat mij twee dagen coachen. Als ik het zo zeg, klinkt het misschien wel een beetje incestueus allemaal, ha ha. Maar zij is natuurlijk wel de beste die er is. Het fijne van een familie als de mijne is dat je zo iemand alleen maar even hoeft op te bellen om het te vragen“, zegt Johnny in TROS Kompas.

Johnny’s vader John de Mol is de producent van Beat De Mol. “Er zullen nog meer ogen op gericht zijn omdat het een Talpa-productie is. Ik kan niet meer doen dan mijn best, maar we hebben wel met z’n allen het idee dat we nóg minder aan het toeval moeten overlaten. We zijn er dag en nacht mee bezig. Mijn vader ook. We bellen ook nog weleens `s avonds om even iets te overleggen.”

De tv-presentator profiteert graag van zijn getalenteerde familie. “Dat is mijn voordeel en het zou toch wel heel stom zijn als ik daar gene gebruik van maak!“

Datum: zondag 7 november 2010, 12:05
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry