Anita Witzier terug met De Leukste Jaren

05/11
2010
Anita Witzier keert ter ere van het 85-jarig jubileum van de KRO eenmalig terug met haar muzikale spelshow De Leukste Jaren. De uitzending van `KRO 85: De Leukste Jaren’ is op zondag 21 november op Nederland 1. Dat heeft de KRO bekendgemaakt. In deze feestelijke aflevering worden twee teams van KRO- presentatoren getest op hun kennis over de KRO. Ajouad El Miloudi, Rob Kamphues en Yvon Jaspers nemen het op tegen Arie Boomsma, Frits Spits en Sofie van den Enk.

De uitzending zal worden bijgewoond door veel KRO-collega’s en oude bekenden. “Een van de speciale gasten is Hennie Huisman, die in de jaren 80 met de Soundmixshow een miljoen kijkers aan de telefoon kreeg, waardoor het Nederlandse telefoonnetwerk plat lag. Met de Soundmixshow was de KRO een pionier: het was de eerste van de grote talentenshows die momenteel zo populair zijn“, aldus de KRO.

Ook Aad van den Heuvel en Maartje van Weegen zullen te gast zijn.

De Leukste Jaren was in januari al vier keer te zien als vervanger voor de tv-show van Paul de Leeuw, die op wintervakantie was. Het programma van Witzier was een succes met wekelijks rond de 1,5 miljoen kijkers.

Datum: vrijdag 5 november 2010, 11:04
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry