Johnny de Mol geniet van samenwerking met vader

02/11
2010
Johnny de Mol vindt het erg leuk om met vader John de Mol aan zijn nieuwe show Beat De Mol te werken. John is de producent van het Veronica-programma van Johnny. “Hij zit er echt bovenop. Het is wel cool om met hem te werken. Hij haalt het beste in iedereen naar boven. Dat is echt wel te gek“, vertelt Johnny in Shownieuws. Ook tante Linda de Mol is in de studio geweest. “Ik denk dat zij wel de nummer één is in wat ze doet. Het is te gek dat dat dan je tante is die advies kan geven.“

John de Mol is bijzonder druk met de nieuwe tv-show. “Het is moeilijk om niet té streng te zijn. Omdat het je zoon is, kijkt iedereen ernaar. Je voelt gewoon dat alle ogen op dit programma gericht te zijn. Dan heb je de neiging om het overdreven precies te doen. Maar je moet het ontspannen houden. Dat is heel belangrijk.”

Beat De Mol wordt een avontuurlijk programma, waarin Johnny het in de studio opneemt tegen diverse bekende Nederlanders. “Het is een beetje Jackass meets de Staatsloterijshow van vroeger. Het is humor en lol“, zegt vader John.

De première van Beat De Mol is op dinsdag 9 november.

Datum: dinsdag 2 november 2010, 12:48
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry