Oorlog tussen Femke Halsema en Rutger Castricum

27/10
2010
GroenLinks-leider Femke Halsema staat verslaggever Rutger Castricum van omroep PowNed niet langer te woord. Castricum, die een week geleden nog verklaarde fan te zijn van Halsema, heeft nu ruzie met de politica. “Ik heb nu een soort van oorlog met Femke Halsema. Ze wil niet meer met mij praten als de camera’s aanstaan. Ze wil alleen zonder de camera’s iets zeggen, maar dat heb ik nog nooit gedaan en dat ga ik ook zeker niet doen bij mevrouw Halsema“, zegt Castricum.

Halsema wil niet meer praten met Castricum, omdat ze niet blij zou zijn met een onderwerp dat recentelijk te zien was in zijn programma PowNews. Castricum is niet bang dat hij daar straks helemaal geen vrienden overhoudt in Den Haag. “Ik blijf hier tot onvrede van velen nog wel hangen, denk ik“, zegt hij in De Coen & Sander Show.

Vorige week sprak Castricum in KRO Magazine niets dan lovende woorden over Halsema. “Femke Halsema is altijd lekker ad rem. Ik kan daar erg om lachen. Op Prinsjesdag vroeg ik: ‘Hoe vind je dat nou, dat ik hier achter dat hek sta?’ Ze zei: ‘Ik vind eigenlijk dat jij permanent zo een hek bij je moet hebben.’ Dat vind ik heel grappig. Aan de andere kant doet ze ook een beetje smalend. Dat vind ik leuk.“

Datum: woensdag 27 oktober 2010, 15:03
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Castricum, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry