Antoinette Hertsenberg wil Youp van `t Hek in Radar

27/10
2010
Antoinette Hertsenberg wil graag een samenwerking aangaan met Youp van `t Hek. De presentatrice van Radar juicht toe dat Van `t Hek vorige week de oorlog heeft verklaard aan de helpdesk van T-Mobile. “Ik heb Youp ge-sms’t, maar ik weet niet of ik nog het juiste nummer heb. Ik weet ook niet of hij het veel te druk heeft en het allemaal wel goed vindt zo, maar wat mij betreft: graag“, aldus Hertsenberg in Shownieuws. “Ik vind het een uitstekende actie. Wij krijgen er ook veel klachten over.”

Van `t Hek wil klachten over helpdesks gaan bundelen. De aanleiding zijn de slechte ervaringen die zijn zoon had met de klantenservice van T-Mobile. “Ik vind dat iedereen die wel eens verzeild geraakt is in de nachtmerrie die `helpdesk’ heet, blij is met welke hulp dan ook“, zegt Hertsenberg. “We krijgen wekelijks tussen de 3000 en 5000 mails. Een groot deel daarvan gaat over helpdeskterreur.”

Inmiddels heeft T-Mobile haar excuses aangeboden aan de zoon van Youp van `t Hek. “Je moet niet alleen excuses aanbieden aan de zoon van Youp van `t Hek, maar aan veel meer mensen“, vindt Hertsenberg.

Datum: woensdag 27 oktober 2010, 11:35
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry