Hans van der Togt: `Talkshow De Leeuw niet mijn ding’

26/10
2010
Hans van der Togt is vorige maand ge- stopt met zijn wekelijkse rubriek in Paul de Leeuws slecht bekeken Madiwodovrijdagshow, omdat hij zich er niet op zijn plaats voelde. “Ik vond het niet leuk. Ik vond dat ik daar niets te zoeken had en zat niet op mijn plek. Ik vond het helemaal niets“, zei Van der Togt dinsdag op Radio 538. “Maar ik ben al een tijdje gestopt, hoor. We hebben het heel keurig stil gehouden. Ik heb 22 september mijn laatste optreden gedaan bij Paul de Leeuw.“

Van der Togt zat wekelijks op woensdag in de talkshow. “Na de laatste uitzending heb ik Paul en de directie gebeld en ben ik ermee gestopt. Ik vond mijn onderdeel niets. Ik zou elke woensdag de roddelbladen behandelen bij Paul, maar daar zijn ze op terug gekomen. Toen moest ik als een soort tv-recensent mijn mening gaan geven. Dat is een vak apart en daar ben ik niet zo geschikt voor. Ik zat op de 22ste op de bank met negen Cherso-typetjes om me heen. Op 63-jarige leeftijd wil ik dat niet.”

De presentator heeft naar eigen zeggen geen ruzie met De Leeuw. “We zijn als heel goede vrienden uit elkaar gegaan. Er is geen ruzie. Ik zei gewoon: `Jongens, ik kap ermee. Ik vind het niet leuk.`”

Een terugkeer op televisie zit er voor Van der Togt even niet meer in. “Voorlopig wil ik even helemaal niets. Ik zit lekker de krant te lezen en ga met mijn hond naar het Amsterdamse bos.”

Datum: dinsdag 26 oktober 2010, 16:19
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry