Hypnoseshow Jan Smit krijgt vervolg in december

02/09
2009
De hypnoseshow Ik Weet Wat Jij Deed met presentator Jan Smit krijgt een ver- volg in december. Dat heeft de TROS bekendgemaakt. De spelshow is op 3 september voor het eerst te zien als onderdeel van de themaweek TV Lab op Nederland 3. Volgens de TROS levert Ik Weet Wat Jij Deed bijzondere televisie op. “In dit programma gaan personen onder hypnose en worden ze in situaties gebracht waarvan ze zelf niet weten hoe ze zullen reageren“, aldus een woord- voerster van de omroep.

“Door de hypnose kan de kandidaat zich niets van de gebeurtenissen herinneren. In de studio wordt de kandidaat geconfronteerd met de beelden en moet hij of zij raden wat hij of zij heeft gedaan. Dit kan zorgen voor verrassende inzichten in iemands persoonlijkheid...”

De 33-jarige Hille Beintema uit Leeuwarden is op 3 september de eerste kandidaat in Ik Weet Wat Jij Deed. “Hij is daarmee de eerste Nederlander die ontwaakt in een bomvolle tv-studio, maar zelf niet weet waar hij is. Dan vertelt Jan Smit hem dat hij een dag lang onder hypnose is geweest. Sterker nog: hij is die dag als piloot naar Spanje gevlogen, heeft alles op het spel gezet bij het gokken en voor tienduizenden toeschouwers gevochten voor zijn leven.“

Datum: woensdag 2 september 2009, 10:58
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Friesland, Leeuwarden, Spanje

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry