Windows 7 viert eerste verjaardag

22/10
2010
Het is vandaag precies een jaar geleden dat Windows 7 werd gelanceerd - in Nederland gebeurde dat destijds in het Groningse Zevenhuizen. Inmiddels gebruiken ongeveer drie miljoen mensen in Nederland de nieuwste Windows.

Het marktaandeel in Nederland van Windows 7 is gegroeid tot ruim 25%. Als deze groei in hetzelfde tempo doorzet, zal over een jaar de helft van de Nederlanders met Windows 7 werken, voorspelt Microsoft. In tegenstelling tot Windows Vista zijn gebruikers van Windows 7 over het algemeen goed te spreken over deze versie van het besturingssysteem: 94% van de gebruikers is tevreden.

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Windows 7 biedt Microsoft nu - zolang de voorraad strekt - een Nederlandstalige versie aan van het Family Pack. Dit pakket kost € 149,99 en biedt drie Windows 7 Home Premium Upgrade licenties voor pc's met Windows Vista of met Windows XP. Ter gelegenheid van de lancering van Windows 7 een jaar geleden was in Nederland alleen een Engelstalige versie van het Family Pack verkrijgbaar dat snel was uitverkocht.

Microsoft is inmiddels hard bezig aan Service Pack 1 voor Windows 7. Dit service pack bevindt zich nog in de testfase en zal naar verwachting in de eerste helft van volgend jaar beschikbaar komen.

Datum: vrijdag 22 oktober 2010, 12:54
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry