ikwilvanmijnautoaf.nl hit op YouTube en Twitter

04/10
2010
ENSCHEDE (EZPress) -

Ikwilvanmijnautoaf.nl na succes op landelijke TV ook hit op YouTube

Al meer dan 2.500 keer is de YouTube versie van de ikwilvanmijnautoaf.nl TV commercial binnen een maand bekeken. Daarmee staat het nu al op nummer 2 op YouTube als het gaat om auto verkopen filmpjes.

De beste bekeken auto verkopen video op YouTube is de intructievideo die ook van de autoverkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl is. Deze staat nu acht maanden op YouTube en is inmiddels al bijna 12.500 keer bekeken.

Social Media

Het inzetten van http://www.YouTube.nl past binnen het beleid van http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl om steeds meer social media in te zetten binnen de marketing mix. Zo is bijvoorbeeld het Twitter account van http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl erg populair. Al meer dan 400 Twitteraars volgen de auto verkopen Tweets op http://www.twitter.com/autoverkopen . Inmiddels zijn er al meer dan 77 duizend Tweets verzonden waarin verschillende gebruikte auto's worden aangeboden.

Door deze snelle ontwikkelingen wordt ikwilvanmijnautoaf.nl al regelmatig genoemd in het rijtje http://www.Marktplaats, http://www.Autotrack.nl en http://www.AutoTrader.nl. Met de ruim 300.000 getaxeerde auto's hebben ze inmiddels een flink gedeelte van de gebruikte automarkt ingenomen.

Klik hier voor de TV commercial:

http://www.youtube.com/watch?v=QTh5iJXetVI

Datum: maandag 4 oktober 2010, 16:00
Bron: EZPress Verkeer en Vervoer
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Enschede, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry