Vandaag vindt PriorWeb zichzelf opnieuw uit

01/10
2010
BRASSCHAAT (EZPress) - Het belangrijkste nieuws voor PriorWeb op 1 oktober, is ongetwijfeld de nieuwe specificaties voor het product Webhosting. Meer webruimte voor de meest populaire pakketten en een fikse verhoging van o.a. inbegrepen dataverkeer voor elk pakket, tot een ongezien volume. Onderliggend ontwierpen we de techniche infrastructuur ook opnieuw. De prijzen? Die blijven ongewijzigd.

Voor wie net iets meer wil en niet gebonden wil zijn aan al te veel limieten, is er nu ook Private Webhosting. Webruimte vanaf 10 GB en ettelijke terabytes dataverkeer inbegrepen, gehost op een eigen virtuele server, volledig afgeschermd van andere gebruikers.

Ook e-mail kreeg een grondige oplapbeurt. Grotere mailboxen van enkele gigabytes (tot wel 15 GB totale ruimte), beveiligde e-mailophaling voor de meer geavanceerde pakketten, en een spamfilter om `u` tegen te zeggen. Dat is e-mail bij PriorWeb. Voor wie alleen gebruik wil maken van onze spam- en virusfilter heeft PriorWeb nu ook een oplossing, met het nieuwe product Mailfiltering.

Het aanbod SSL-certificaten werd eveneens vernieuwd. Zo bieden we nu ook de zogenoemde EV-certificaten aan. Ook lanceert PriorWeb de volgende versie van het controlepaneel, geliefd door vele eindgebruikers en webmasters, met een nieuwe layout en enkele nieuwe functies, om het beheer van accounts te vergemakkelijken.

En om een nog betere service te kunnen bieden, is PriorWeb vanaf vandaag al van 8 tot 19 uur telefonisch bereikbaar op werkdagen. Geen dure inbelnummers, belmenu`s of callcenters, maar échte ondersteuning door mensen met kennis van zaken. Wij zijn er om u te helpen. De PriorWeb helpdesk behandelt 91,06% van haar e-mails tijdens de kantooruren binnen het uur, en 99,82% van alle e-mails (ongeacht het tijdstip) krijgt binnen 24 uur een antwoord. Een percentage om trots op te zijn.

In 2009 werd PriorWeb uitgeroepen tot beste Belgische webhoster door PC-Magazine. Met ruim 25.000 domeinnamen en meer dan 34.000 websites is PriorWeb sinds jaar en dag een van de meest toonaangevende webhosters in België. Kwaliteit primeert, daarom is ons kwaliteitssysteem ook ISO 9001:2008 gecertificeerd. Of het nu gaat over een domeinnaam, een klein hostingpakket, e-mail, servers of complexe hosting: geen uitdaging is te groot.

//einde bericht

Bron: PriorWeb

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 1 oktober 2010, 10:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry