Sonos introduceert Sonos Wireless Dock

23/09
2010
HILVERSUM (EZPress) - Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze multiroom-muzieksystemen, introduceert het Sonos Wireless Dock (WD100). Dit is een accessoire voor het Sonos multiroom-muzieksysteem. Met het Sonos Wireless Dock kunnen gebruikers nu alle muziek van een iPod of iPhone afspelen in elke kamer in huis. Het Sonos Wireless Dock is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor 119 euro.

'Het Sonos Wireless Dock is het ideale accessoire voor Sonos-gebruikersDock_HighRes2REVISED.jpg met een iPod of iPhone die de muziek die daarop staat, in elke kamer van hun huis willen kunnen afspelen', zegt Phil Abram, President van Sonos, Inc. 'Het nieuwe dock onderstreept onze missie om klanten in hun eigen huis toegang te bieden tot alle muziek die wereldwijd beschikbaar is, en dus ook de muziek die ze op hun eigen iPod of iPhone hebben staan.'

Het Sonos Wireless Dock stuurt alle muziek vanaf de iPod of iPhone draadloos en digitaal naar Sonos ZonePlayers door het gehele huis. De digitale verzending zorgt voor de best mogelijke muziekkwaliteit.

Het Sonos Wireless Dock is geschikt voor de volgende apparaten: iPod touch (1e, 2e en 3e generatie), iPod Classic, iPod nano (3e, 4e en 5e generatie), iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G en iPhone. Het apparaat is gecertificeerd om te voldoen aan de Apple-prestatiestandaarden.

Voor meer informatie over Sonos of voor gegevens over een Sonos-dealer in de buurt: www.sonos.com.

//Einde bericht

Bron: Sonos

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 23 september 2010, 12:59
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Hilversum, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry