Inschrijving SIDN Internet Awards 2010 van start

20/09
2010
ARNHEM (EZPress) - Op 25 november 2010 worden de SIDN Internet Awards uitgereikt tijdens het Jaarcongres ECP-EPN. SIDN, verantwoordelijk voor het .nl-domein, richt zich met deze Awards op Nederlandse bedrijven, organisaties en individuen die helpen het internet toegankelijker te maken en bijdragen aan een veiliger gebruik van het internet.

Toegankelijk en veilig internet

SIDN ziet het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om ontwikkelingen rondom een veilig en betrouwbaar internet en brede participatie te stimuleren. Met de SIDN Internet Awards wil ze een bijdrage leveren aan de versnelling van digitale ontwikkelingen op dit vlak.

Alle Nederlandse bedrijven, organisaties en particulieren die zich hierin herkennen kunnen meedingen naar deze awards. Deelnemers kunnen zich inschrijven in vijf categorieën: `Overheid en burgers in dialoog`, `Iedereen online`, `De kracht van het netwerk`, `Veilig internet` en `Internet en milieu`.

De jury

Een deskundige jury onder leiding van Roelof Meijer (directeur SIDN) zal de inzendingen beoordelen. Deze jury bevat experts vanuit verschillende invalshoeken, zoals onder andere Matt Poelmans (directeur Burgerlink), Margreet de Vries (directeur Stichting Lezen en Schrijven) en Richard Lamb (futuroloog & trendwatcher).

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.sidn.nl/awards/. Na een voorselectie worden per categorie drie genomineerden bekendgemaakt. De SIDN Internet Awards 2010 zullen worden uitgereikt tijdens het Jaarcongres ECP-EPN 2010 op 25 november in het Circustheater te Scheveningen. Het winnen van een SIDN Internet Award biedt deelnemers de mogelijkheid zichzelf te profileren en aandacht te vragen voor hun oplossing voor een veilig en toegankelijk internet.

Op http://www.sidn.nl/awards treft u meer informatie over de Awards.

//Einde bericht

Bron: Stichting Internet Domeinregistratie Nederland /ANP Pers Support

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 20 september 2010, 13:21
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Arnhem, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry