Dromen worden werkelijkheid in Lotto`s Onvergetelijke Zondag

20/09
2010
RIJSWIJK (EZPress) - Tijdens de eerste aflevering van het vernieuwde RTL 4-programma Lotto`s Onvergetelijke Zondag van 19 september heeft presentator Robert ten Brink 10 kandidaten blij mogen maken met een gloednieuwe auto en zijn diverse droomwensen vervuld.

Verschillende kandidaten streden afgelopen zondag voor hun droomwens in Lotto`s Onvergetelijke Zondag en allemaal zagen zij hun ultieme wens in vervulling gaan. Een kudde schapen voor een gelukkige schaapherder uit Zoetermeer, een gloednieuw bed voor een vrouw uit Schoonhoven, een familiereünie voor een Colombiaanse Nederlander uit Gouda en Formule 1 rijden in Frankrijk voor een autoliefhebber uit Oud-Beijerland.

Als klap op de vuurpijl mocht Robert maar liefst 10 kandidaten uit Enschede, Amsterdam, Elburg, Delft, Heerenveen, Gouda, Scharnegoutum, Houten, Berlicum en Heemskerk verblijden met een auto. `Het is een luxe om tegenwoordig als presentator zoveel prijzen te mogen weggeven,` aldus Robert ten Brink

Lotto`s Onvergetelijke Zondag

Lotto`s Onvergetelijke Zondag is de wekelijkse spelshow van RTL 4 op zondagavond om 20.00 uur. Robert ten Brink is de presentator van de vernieuwde prijzenregen waarin gelukszoekers strijden om hun droomprijs en ook het publiek in de studio weer met mooie prijzen naar huis gaat. In de spellen draait het om geheugen, observatie, concentratie en snelheid. In Lotto`s Onvergetelijke Zondag maakt men kans op grote prijzen, van televisies tot auto`s en scooters. En de prijzen gaan er gegarandeerd uit.... of je wint, heb je zelf in de hand.

//Einde bericht

Bron: De Lotto

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 20 september 2010, 14:02
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Delft, Elburg, Enschede, Frankrijk, Friesland, Gelderland, Gouda, Heemskerk, Heerenveen, Houten, Noord-Holland, Overijssel, Rijswijk, Schoonhoven, Utrecht, Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry