C-Track Benelux neemt activiteiten Minorplanet Systems over

14/09
2010
PAPENDRECHT (EZPress) - Alle softwarelicenties plus de commerciële en technische ondersteuning van Minorplanet Systems zijn ondergebracht bij C-Track Benelux BV. Daarmee is de werking van zowel Minorplanet's voertuigunits als de software gewaarborgd zodat klanten van Minorplanet hun bestaande oplossing kunnen blijven gebruiken.

'Wij bieden Minorplanet-klanten een bredere organisatorische basis en een uitgebreide portfolio van innovatieve producten. Ook profiteren zij van meer nieuwe productontwikkelingen door onze grotere gemeenschappelijke ontwikkelcapaciteit', zegt Sipco Broekhuizen, algemeen directeur van C-Track Benelux.

Europees marktleider in fleetmanagement

Minorplanet Systems is een van oorsprong Britse organisatie, actief op het gebied van fleetmanagement en tracking&tracing van voertuigen. Uit het onlangs uitgesproken faillissement heeft C-Track Benelux de activiteiten van Minorplanet Systems overgenomen. Deze worden voortgezet onder de naam C-Track Benelux. Ook is een deel van het personeel van Minorplanet Systems meegegaan naar C-Track Benelux.

'De overname van Minorplanet Systems betekent voor C-Track Benelux een aanzienlijke schaalvergroting', zegt Broekhuizen. 'Het maakt ons de onbetwiste nummer één in fleetmanagement voor lichte bedrijfswagens. In totaal zijn er nu meer dan 500.000 voertuigen uitgerust met onze systemen.'

//Einde bericht

Bron: C-Track

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 14 september 2010, 15:09
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Papendrecht, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry