Gouden Televizier-Ring is klaar voor uitreiking

08/09
2010
Edelsmit Anneke Schat is klaar met de door haar ontworpen Gouden Televizier- Ring 2010. De ring van achttien karaat gouden ring is bestemd voor de winnaar van de gelijknamige verkiezing, die op 22 oktober wordt gehouden. “De ring van 2010 is een speciale“, zegt Jeroen de Goeij van organisator Televizier. “Niet alleen wordt de belangrijkste tv-prijs van Nederland dit jaar voor de 45ste keer uitgereikt, het is ook de 35ste Ring van Anneke Schat. Zij maakt van de Ring elk jaar een kunstwerk.“

Voor de nieuwe Ring vond kunstenares Anneke Schat inspiratie bij het weer. “Wind in al zijn verschijningsvormen is het thema van mijn nieuwe stijl en voor de Gouden Televizier-Ring een geweldig uitgangspunt“, vertelt ze. “Het onvoorspelbare karakter van succes is als de fonkelende beweging van de wind. In een welhaast ongrijpbare turbulentie ontstaat het expressieve karakter van een winnend programma. Vaak herkent de winnaar van de Gouden Televizier-Ring in een later stadium de mysterieuze opgaande beweging van het succes.”

De winnaar van de tv-verkiezing kan trots zijn op de prijs, besluit De Goeij. “We zijn altijd trots op de gouden creaties van Anneke, maar de Ring van 2010 is helemaal bijzonder. Dynamisch, opvallend, werkelijk uniek. De winnaar ontvangt een zeer bijzondere prijs.”

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op 22 oktober live te zien op Nederland 1.

Datum: woensdag 8 september 2010, 14:31
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry