Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

30/08
2010
Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op Windows 7-prijzen: een van de tien exemplaren van het tijdschrift PCM Windows Compleet - Windows 7 deel 2, waarbij . Eén van de tien winnaars bovendien een exemplaar van Windows 7 Home Premium ter waarde van € 199,99 erbij krijgt! U reageerde massaal: er kwamen maar liefst 2700 mails binnen.

De exemplaren van PCM Windows Compleet - Windows 7 deel 2 (€ 6,95) - onmisbaar voor iedereen die Windows 7 al heeft draaien (of dit binnenkort wil gaan doen), vol tips en trucs, workshops, secrets en handige tools waarmee u nóg meer uit Windows 7 haalt, inclusief bijgesloten dvd vindt u meer dan 60 Windows 7 compatible tools, gratis de complete versie van WinOptimizer, Burning Studio Advanced en Snap 3, gratis Internet Security tot 2011 én een spetterende gamedemo en HD-film - gaan naar: P. de Vries (Genemuiden), William Strijks (Veenendaal), Gregor Kramer (Wemeldinge), Vera Jenniskens (St. Odilienberg), Gerben Salomons (Haarlem), Stef Leliveld (Nieuwkoop), Jan Pelman (Ommen), Toos Frissen (Sittard), Angelique Diris (Elsloo, België) en D. Sleijster (Heteren).

Eén gelukkige winnaar krijgt er bovendien een exemplaar van Windows 7 Home Premium ter waarde van € 199,99 bij. Deze versie is ideaal voor thuis. In vergelijking met zijn voorgangers is hij veel gebruiksvriendelijker (denk aan navigatiefuncties zoals Aero Shake, Jump Lists en Snap en de mogelijkheid om thema's en programma's op de taakbalk te wijzigen - maar ook het opzetten van een thuisnetwerk en het maken van verbinding met printers en apparatuur is eenvoudiger dan ooit!), sneller (ontworpen om de slaapstand van uw computer sneller te activeren en deactiveren, profiteert optimaal van 64-bits computerhardware en geheugen en zorgt ervoor dat de pc snel en eenvoudig aangesloten kan worden op draadloze netwerken) en gebouwd voor entertainment. Zo is het mogelijk om tv-programma's te kijken, te onderbreken, terug te spoelen en op te nemen met Windows Media Center, kunt u makkelijk uw favoriete dvd-films bekijken en hoeft u niet eindeloos te zoeken naar codecs: Windows 7 Home Premium bevat namelijk geïntegreerde codecs voor video en Dolby-audio. Deze gelukkige winnaar is... Gregor Kramer uit Wemeldinge!

Alle winnaars: van harte!

Datum: maandag 30 augustus 2010, 12:54
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT
Tags: Haarlem, Nieuwkoop, Noord-Holland, Ommen, Overijssel, Utrecht, Veenendaal, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry