Wilma Nanninga: `Henk Westbroek niet netjes’

27/08
2010
Wilma Nanninga, de hoofdredactrice van Pagina Privé in De Telegraaf, vindt Henk Westbroek erg onbeleefd. Collega’s van Nanninga schreven recentelijk op de site van Privé dat Westbroek wil meedoen aan het Eurovisie Songfestival, waarop Westbroek ontkende en Nanninga een `roddelhoer’ noemde. “Als je zo losgaat gelijk, dan vind ik dat niet netjes“, zegt Nanninga op Radio Veronica. “Ik denk dat er tussen Henk Westbroek en mij toch een bepaalde onmin is, maar dat komt vanuit zijn kant.“

Nanninga benadrukt dat ze niets met het artikel op de Telegraaf-site te maken had. “Ik ben pas teruggekomen van vakantie. Op de internetredactie bij ons werken zeven man. Het staat ook boven het artikel wie het geschreven heeft. Of er staat `van onze redactie’. Dan is het de internetredactie.”

Wel wil ze kwijt dat het artikel gebaseerd was op uitspraken van Westbroek in TROS Kompas. “Dit was een bericht op basis van een interview met de TROS Kompas. Schijnbaar leest niemand de TROS Kompas, want daarover hoorde je niemand. Pas toen wij het overnamen werd het opeens wel een ding.”

De Telegraaf-journaliste heeft geen zin om veel aandacht aan Westbroek te besteden. “Ik heb ook geen behoefte om er verder op in te gaan. Het is voor mij klaar. Ik weet nu dat Henk Westbroek op een bepaalde manier denkt. Ik lig daar verder niet wakker van. Het zal wel. Henk Westbroek staat niet vaak op mijn pagina en het is waarschijnlijk ook niet iemand die precies weet hoe het werkt.”

Datum: vrijdag 27 augustus 2010, 10:33
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry