De medewerkers van GGZ veiliger op pad met de MobileTrack Lone Worker oplossing

27/08
2010
ROTTERDAM (EZPress) - De medewerkers zijn uitgerust met een telefoon waarbij in noodgevallen op een alarmknop kan worden gedrukt. Het alarm met de GPS locatie komt uit bij een landelijke 24x7 alarmcentrale die de alarmsituatie analyseert en direct de juiste instanties waarschuwt en aanstuurt.

In deze case van persoonsbeveiliging is er rekening mee gehouden dat bij een alarmering de locatie van het alarm zo nauwkeurig mogelijk wordt bepaald zodat de doorlooptijd van alarm tot en met hulpopvolging zo kort mogelijk is. De hulpopvolging van het alarm is gebonden aan een zeer strikt protocol.

De Lone Worker doelgroep is veelal werkzaam in de overheid, beveiliging, zorg, reddingsteams en bij hulpverlening in gevaarlijke en afgelegen omgevingen zoals gas- en oliesector, bos- en mijnbouw, defensie en industrie.

De MobileTrack Lone Worker oplossing biedt voor deze zogenaamde 'alleen werkers' een professionele persoonsbeveiliging. Het is een keten van beveiligingsoplossingen waarbij niet enkel de technische oplossing wordt meegenomen maar de totale keten van preventie tot en met alarmopvolging.

//Einde bericht

Bron: MobileTrack B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 27 augustus 2010, 10:16
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry