Jochem van Gelder neemt afscheid van Praatjesmakers

23/08
2010
Jochem van Gelder presenteerde zondag voor het oog van ruim 1,2 miljoen kijkers de allerlaatste aflevering van het NCRV-programma Praatjesmakers. Na tien jaar stopt de talkshow met kinderen, omdat Van Gelder de omroep verlaat. Aan het eind van de laatste uitzending werd Van Gelder verrast door tv-collega Henny Huisman. Hij nam honderden kinderen mee die ooit te zien waren in de show. “Ze staan allen te kijken van: ken je me nog? Maar ik heb zo’n slecht ge- heugen“, riep Van Gelder.

Van Gelder nam uitgebreid de tijd om zijn kijkers te bedanken. “Ik wil u thuis enorm bedanken voor al die jaren trouw kijken. U heeft met velen gekeken. Gemiddeld zo’n 1,3 miljoen kijkers. Ik wil alle mensen achter en voor de schermen enorm danken, maar vooral natuurlijk de praatjesmakers, want dankzij hen is dit programma uitgegroeid tot één van de leukste programma’s van de Nederlandse televisie.”

Sinds juli is Van Gelder officieel uit dienst bij de NCRV. Hij wilde weg bij de omroep, omdat hij geen garanties kreeg over lopende of nieuwe tv-projecten. Van Gelder heeft nog geen nieuwe omroep gevonden.

Datum: maandag 23 augustus 2010, 14:54
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry