Pieter Jan Hagens nieuwe presentator Buitenhof

23/08
2010
Pieter Jan Hagens treedt namens de AVRO toe tot het presentatieteam van het wekelijkse debatprogramma Buitenhof op Nederland 1. Hij is de vervanger van NPS-presentator Jeroen Smits. Dat heeft de AVRO maandag laten weten. AVRO-directeur Willemijn Maas is blij met Hagens in Buitenhof. “Pieter Jan is een sympathieke, professionele presentator, maar vooral een ervaren journalist die altijd de juiste vragen stelt en een pittige discussie niet uit de weg gaat“, vertelt ze.

Hagens heeft al veel ervaring met opinie en debat dankzij EénVandaag. “Een programma als Buitenhof met interviews, opinies en debatten op het gebied van politiek, wetenschap en cultuur is hem dan ook op het lijf geschreven“, zegt Maas.

Buitenhof is vanaf komend seizoen een programma van de AVRO, VARA en VPRO. De NPS trekt zich terug uit het programma. “We zijn verheugd dat we samen met de VPRO en de VARA gestalte kunnen geven aan dit langstlopende opinie- en debatprogramma op de Nederlandse televisie“, aldus de directrice.

Hagens, die zijn entree maakt in de derde aflevering op 19 september, zal afwisselend presenteren met VARA-presentatrice Clairy Polak en VPRO-presentator Peter van Ingen.

Datum: maandag 23 augustus 2010, 12:15
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry