Hans Kraay Jr. teleurgesteld in SBS 6

19/08
2010
Hans Kraay Jr. begrijpt niet dat hij van zijn werkgever SBS 6 niet meer te gast mag zijn in de RTL 7-talkshow Voetbal International. SBS wilde Kraay uitlenen voor 2500 euro per aflevering, maar nu RTL dat bedrag wil betalen, werkt SBS toch niet mee. “De perschef van SBS riep drie weken geleden in Shownieuws: `Zodra RTL die huursom betaalt, mag hij aanschuiven’. Dan ga je ervan uit – en Johan, Wilfred en de directie van RTL 7 ook – dat het goed is“, zegt Kraay Jr. op Radio Veronica.

De sportpresentator vond zelf een sponsor, die een deel van die 2500 euro wilde betalen. “RTL wilde niet verder gaan dan 1500 euro. Samen met Johan en Wilfred heb ik een sponsor gevonden die die extra 1000 wilde betalen voor de rest van het seizoen. Maar dat gaat dus niet door.”

Kraay Jr. vindt het heel erg jammer. “De directie van SBS heeft gezegd dat het boek dicht is, ookal is het financiĆ«le plaatje rond. Daar heb ik me nu bij neer te leggen. SBS heeft het doek laten vallen. Iedereen vraagt me of ik boos ben. Ik geef geen antwoord. Ik ben wel trots dat Johan en Wilfred mij er zo graag bij willen hebben. Dat waardeer ik. Ik hoop dat ik volgend jaar weer mag aanschuiven.“

Datum: donderdag 19 augustus 2010, 15:31
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry