Nog geen duidelijkheid over Marc-Marie in DWDD

16/08
2010
Het is nog altijd niet duidelijk of Marc- Marie Huijbregts terugkeert als tafelheer in de VARA-talkshow De Wereld Draait Door. De cabaretier profileert zich steeds meer als SBS 6-gezicht, nu hij voor die zender ook een zaterdagavondshow gaat maken. “De redactie is pas sinds kort bij elkaar en er wordt nu volop geĆ«valueerd. Op 6 september begint DWDD weer en dan wordt duidelijk welke tafelheren en -dames Matthijs het komende seizoen zullen bijstaan“, vertelt een zegsvrouw van de VARA maandag.

Huijbregts was de afgelopen jaren steeds op vrijdag tafelheer van presentator Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Nu hij jurylid is in Popstars, kan hij op die avond niet meer optreden bij de VARA. Op Twitter liet Huijbregts in mei weten `niet verloren’ te zijn voor DWDD. “Alleen niet op de Popstars-vrijdag“, zei hij.

De VARA reageerde in mei verrast op het feit dat Huijbregts aan de slag ging bij SBS. “Dat Marc-Marie in de jury van Popstars zal plaatsnemen was voor ons ook nieuws. De VARA gaat daarom nadenken wat ze nu gaat doen“, liet de omroep toen weten.

De Wereld Draait Door is vanaf 6 september weer te zien op Nederland 3.

Datum: maandag 16 augustus 2010, 15:29
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry