Wegmisbruikers en Red Mijn Vakantie terug op tv

15/08
2010
SBS 6 begint zondagavond met nieuwe seizoenen van Wegmisbruikers en Red Mijn Vakantie. De succesvolle SBS-titels concurreren met Praatjesmakers en Eén tegen 100 op Nederland 1 en de film Asterix en de Olympische Spelen op RTL 4. Vorige week zondag was SBS 6 de derde zender van Nederland; deze week hoopt zij de commerciële concurrent RTL 4 voorbij te streven. SBS heeft goede hoop. Volgens de zender zijn Red Mijn Vakantie en Wegmisbruikers ook dit seizoen spraakmakend.

Het succesvolle Wegmisbruikers is al vanaf 2003 te zien bij SBS 6 en heeft bijna een miljoen fans. “Na bijna 200 afleveringen dacht ik niet dat het nog heftiger zou worden, maar het tegendeel is waar“, zegt presentator André van der Toorn over de nieuwe serie.

In het veelbekeken programma Red Mijn Vakantie! reizen Alberto Stegeman en Rob Geus voor de derde keer op rij door binnen- en buitenland om Nederlanders te helpen die grote problemen ondervinden tijdens hun vakantie. “Wat ik dit jaar met Red Mijn Vakantie! heb meegemaakt, slaat werkelijk alles. Het zijn stuk voor stuk schrijnende gevallen“, aldus Stegeman.

Wegmisbruikers en Red Mijn Vakantie zijn vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6.

Datum: zondag 15 augustus 2010, 17:08
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry