Wilfred Genee: `Geen contact meer met Hans Kraay’

13/08
2010
Wilfred Genee, presentator van de RTL- show Voetbal International, heeft geen contact meer met SBS-presentator Hans Kraay Jr. Kraay was lange tijd vaste gast in `VI’, maar mag van zijn werkgever niet meer aanschuiven bij de concurrent. “Ik had hem bij wijze van spreken vijf keer per dag aan de lijn voor een uitzending, nu krijg ik hem helemaal niet meer te pakken. Er is een enorme strijd tussen de zenders met al die talentenshows en niemand wil iets toegeven. Jammer“, zegt Genee bij GPD.

Genee vindt het nog altijd een teleurstelling dat Kraay Jr. niet meer mag optreden in zijn tv-show. “Ontzettend jammer. SBS is er als een waakhond voor gaan liggen en ik heb het idee dat Hans er enorm mee zit.”

Voetbalanalist Johan Derksen denkt dat VI best zonder Kraay kan. “Wilfred Genee, René van der Gijp en ik zeggen waar het op staat. Wij zijn met z’n drieën de succesfactor van Voetbal International. Hoe zeer ik zijn aanwezigheid ook waardeerde, Hans Kraay is vervangbaar“, zegt Derksen in Veronica Magazine.

RTL 7 brengt vrijdag weer een nieuwe aflevering van Voetbal International op de buis. Met ingang van dit seizoen begint de talkshow niet alleen op maandag, maar ook op vrijdag om half negen. Daarmee staat VI op vrijdag voortaan recht tegenover het grote amusement van RTL 4 en SBS 6.

Datum: vrijdag 13 augustus 2010, 14:48
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry