Chrome als redding voor Hotmail

12/08
2010
Nu Microsoft de gereviseerde versie van Hotmail wereldwijd heeft uitgerold, blijken sommigen bij het gebruik problemen te ervaren. Op een supportforum van Windows Live wordt ironisch genoeg de Google Chrome-browser als tijdelijke oplossing aangedragen.

Een klein deel van de Hotmail-gebruikers heeft problemen met de e-maildienst sinds de nieuwe versie vorige week beschikbaar kwam. Zo zou het schrijven van e-mails of het navigeren in de inbox niet lukken. Microsoft zou het probleem onderkennen en werken aan een oplossing. Ook beveelt het supportforum een verrassende ‘workaround' aan: Google Chrome.

Volgens Microsoft zou de nieuwe Hotmail-pagina op Windows moeten werken in Internet Explorer 6+, Mozilla Firefox 3.0+, Safari 4.0+ en de laatste versie van Chrome. Op de Mac draait Hotmail volgens Microsoft probleemloos in Firefox 3.0+, Safari 4.0+. Toch lijkt het er op, gezien de forumberichten, dat gebruikers onder alle webbrowsers problemen met Hotmail ondervinden - dus ook bij Chrome. Hopelijk heeft Microsoft de problemen snel onder controle.

Via: SeattlePi

Datum: donderdag 12 augustus 2010, 12:54
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry