T-Mobile doorstaat met succes meting Agentschap Telecom

09/08
2010
DEN HAAG (EZPress) - T-Mobile voldoet aan de eisen die het Agentschap Telecom stelt aan de Orange UMTS-licentie. Dit is de uitkomst van de meting die het Agentschap onlangs uitvoerde. Eerder legde het Agentschap Telecom aan T-Mobile een dwangsom op van 5 miljoen euro vanwege het niet volledig voldoen aan de door de toezichthouder gestelde eisen.

Jan Kuijpers, Directeur Technology van T-Mobile Netherlands: `Eerder dit jaar voldeden wij net niet aan de eisen die de toezichthouder stelde aan het gebruik van de Orange UMTS-licentie. Wij hadden er daarom het volste vertrouwen in dat we bij een volgende test wel aan deze eisen zouden voldoen. De uitkomst van de meting is positief en daarmee is deze zaak wat ons betreft gesloten. Het afgelopen kwartaal hebben wij de capaciteit van ons 3G netwerk al verdubbeld. Wij blijven ons netwerk verder uitbreiden, zodat wij voorbereid zijn op de toekomstige groei in het gebruik van mobiele internetdiensten.`

T-Mobile beschikt door de overname van Orange Nederland over twee UMTS-licenties. T-Mobile gebruikt beide licenties om haar klanten te bedienen en te voldoen aan de toenemende groei van mobiel internet. T-Mobile zet beide licenties in conform de daaraan door Agentschap Telecom gestelde eisen, onder meer door aparte (data)diensten in te zetten.

Over T-Mobile in Nederland

4,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 juli 2010). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten.

//Einde bericht

Bron: ANP Pers Support/T-Mobile

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 9 augustus 2010, 16:12
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry