Levi van Kempen aan de slag bij Disney XD

09/08
2010
Levi van Kempen is het nieuwe gezicht van Disney XD. De acteur, vooral bekend van ONM, zal onder meer te zien zijn in spotjes en promo’s van de kinderzender. Ook wordt hij de presentator van het programma Cluebie. “Ik vind het heel erg leuk om het gezicht te worden van Disney XD. Ik ben opgegroeid met Disney en nu kunnen we iets voor elkaar betekenen! Er is wederzijds enthousiasme en dat is nodig om het Disney-gevoel te kunnen uitstralen“, zegt Van Kempen maandag.

Van Kempen is geen onbekende bij The Walt Disney Company. Hij sprak al diverse films en series in, waaronder de animatieserie Jackie Chan en de film High School Musical. “Ik ben erg blij met de komst van Levi als het gezicht van Disney XD. Hij is een jong talent, sportief en heeft laten zien erg goed met kinderen om te kunnen gaan. Precies datgene wat we zoeken“, zegt programmadirecteur Daan van Leeuwen.

Disney XD liet in juni in een persbericht weten op zoek te zijn naar een nieuw gezicht voor de zender. “Bijna duizend mensen, zowel bekend als onbekend, reageerden op de oproep”, zegt een woordvoerster. “Na een zware screening is de keuze uiteindelijk op Levi gevallen.”

De kinderzender van Disney, die zich richt op kinderen tussen 6 en 14 jaar, deelt haar kanaal met SBS-zender Veronica. Klanten van UPC kunnen de zender wel 24 uur per dag ontvangen.

Datum: maandag 9 augustus 2010, 12:20
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry