Cadmes op Technische Industriële Vakbeurs

09/08
2010
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Op 31 augustus, 1 en 2 september is Cadmes aanwezig op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV). De TIV is dè beurs waar ondernemers en geïnteresseerden in de technische industriële branche elkaar ontmoeten.

Cadmes informeert bezoekers drie dagen lang over de producten en diensten die zij levert. Zo geeft zij alvast een voorproefje van SolidWorks 2011 deze komt in oktober 2010 uit.

Op de stand van Cadmes kunnen bezoekers daarnaast tal van demonstaties volgen in o.a. CAD, CAM en PDM. Zoals de nieuwste gratis 2D CAD software van Dassault Systèms.

Technische Industriële Vakbeurs

De Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg kenmerkt zich door zijn full-service-formule. De beurs is geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Bezoekers kunnen zich via de website van Cadmes www.cadmes.com registreren voor gratis toegang. Bezoek Cadmes op standnummer 458.

Cadmes B.V. www.cadmes.com

Cadmes heeft diverse vestigingen in de Benelux en Duitsland. Zij is leverancier van CAD/ CAM/ CAE, Robotica en PDM-software. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulatie, ENOVIA, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is maximaal door SolidWorks gecertificeerd en behoort tot de top 6 resellers wereldwijd.

//einde bericht

Bron: Cadmes B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 9 augustus 2010, 12:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Duitsland, Hardenberg, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry