Manuel Venderbos oververmoeid tijdens tv-opnames

08/08
2010
Presentator Manuel Venderbos heeft de presentatie van de nieuwe EO-show De Pelgrimscode vroegtijdig moeten neerleggen. Tijdens de tv-opnamen in het Midden-Oosten, bleek Venderbos zwaar oververmoeid te zijn. “Het was voor Manuel medisch gezien niet mogelijk om de opnamen voort te zetten. Hij gaat terug naar Nederland om tot rust te komen“, aldus de EO. “De opnamen voor het programma worden naar alle waarschijnlijkheid voortgezet met pre- sentatrice Marion Lutke.”

Vorig jaar werd Venderbos ook al ziek tijdens de opnames van Wie is de Mol. Daardoor verdween hij plotseling uit het programma. “Ik had zo’n drukke tijd achter de rug en moest meteen daarna verder met Wie is de Mol?, waar het je niet makkelijk wordt gemaakt“, zei hij toen. “Ik werd ziek en ben daarom naar huis gestuurd.”

In De Pelgrimscode gaan bekende Nederlanders op een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten. Tijdens deze reis strijden de BN’ers, namens een goed doel, voor de hoofdprijs. Alleen door goed samenwerken kunnen ze de finale bereiken. Het programma is komend najaar te zien op Nederland 1.

Datum: zondag 8 augustus 2010, 11:19
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry