Jan Paparazzi wordt misselijk van familie Froger

05/08
2010
RTL 5-gezicht Jan Paparazzi haalt uit naar tv-presentatrice Natasja Froger en haar familie. De Frogers waren vorig jaar te zien in de bijstandssoap Effe Geen Cent Te Makken op RTL 4, maar pronken nu in het buitenland met hun rijkdom, stelt de sidekick van Robert Jensen. “Week- en maandbladen puilden uit de afgelopen weken van de foto’s van deze familie op hun enorme jacht! Hoezo dan Effe geen cent te makken? De Frogers mensen, maak me niet misselijk!“, roept Paparazzi op Snafu.

Paparazzi vindt de Frogers behoorlijk hypocriet. “Altijd gewoon gebleven, ook al vaar je met je eigen jacht van ruim 20 meter van Marbella naar Ibiza om naar het huwelijk `van je beste vrienden’ Wesley en Yolanthe te gaan! Dhr. Froger gaat met de boot! Dan is die bejubelde Westertoren ineens niet zo belangrijk meer!”

De Frogers denken allang niet meer aan hun `bijstandsburen’ uit de televisiesoap, denkt Paparazzi. “Die onder het toeziend oog van tv-camera’s gespeelde actie in die Hilversumse volksbuurt vorig jaar, waar ze een blauwe maandag hebben gebivakkeerd en zich `zo thuis voelden tussen al die gewone mensen’, hebben ze allang achter zich gelaten en zullen ze zich ongetwijfeld niet meer herinneren!”

“De voedselbank is een oesterbank geworden, met kaviaar en een truffelparade! Froger op z’n jacht naar Ibiza! Laten we hopen dat hij er een huis koopt!“

Datum: donderdag 5 augustus 2010, 12:54
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Hilversum, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry