Overleden oud-burgemeester Middelweerd was echte burgervader voor Vleuten-De Meern

04/08
2010
04-08-2010

Het gemeentebestuur van Utrecht herdenkt de op 30 juli overleden oud-burgemeester H.A.C. Middelweerd van Vleuten-De Meern als een toegewijde burgervader met veel oog voor het behoud van het eigen karakter van zijn gemeente. Mans Middelweerd was van 1974 tot aan zijn pensionering in 1985 burgemeester van Vleuten-De Meern. De gemeente Vleuten–De Meern is op 1 januari 2001 samengevoegd met de gemeente Utrecht.

Consolidatie en behoud van het eigen karakter van de gemeente Vleuten-De Meern typeren de jaren dat Mans Middelweerd er burgemeester was. Hij gold als een echte burgervader, die met steun van zijn vrouw grote betrokkenheid toonde bij het wel en wee van de mensen in zijn gemeente. Het stadsbestuur van Utrecht herdenkt de oud-burgemeester met groot respect.

Op de dag van zijn begrafenis hangt op het stadhuis van Utrecht en op het wijkservicecentrum Vleuten-De Meern de vlag halfstok. Burgemeester Wolfsen en enkele raadsleden wonen donderdag 5 augustus de Uitvaartmis bij in de St. Willibrorduskerk van Vleuten. Op donderdag 26 augustus zal oud-burgemeester Middelweerd samen met oud-burgemeester Vonhoff in de Utrechtse gemeenteraad worden herdacht.

Datum: woensdag 4 augustus 2010, 02:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry