Ctac Supply Chain Solutions: nieuwe Belgische joint venture van Ctac België en Sperry Swiss

04/08
2010
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Ctac België BVBA, dochterbedrijf van ICT-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac), sluit een samenwerkingsovereenkomst met Sperry Swiss GmbH (Sperry) en oprichters Vanessa Beumont en Mahesh C. Nagar. Sperry Swiss is gespecialiseerd in het inzetten van applicaties binnen het supply chain-domein op basis van SAP-software en in het offshoren van SAP-activiteiten voor de supply chain. Ctac België BVBA heeft 51 procent van de aandelen en daarmee de zeggenschap in de onderneming.

De krachtenbundeling van de twee bedrijven spitst zich vooral toe op ICT-diensten voor bedrijven in de olie- en farmaceutische branche. De voordelen van de strategische samenwerking hebben met name betrekking op uitbreiding van de supply chain-expertise met betrekking tot de speciale producten van SAP. Ook profiteren Ctac-klanten van de off- en on-shoremogelijkheden van Sperry.

Door een nauwe samenwerking op het gebied van sales wordt de commerciële positie van beide bedrijven verder versterkt. Daarnaast vullen zowel de expertises als de klantenportefeuilles elkaar goed aan. De strategische samenwerking biedt een uitgangspositie om een nog betere en completere dienstverlening te kunnen bieden aan zowel bestaande klanten als prospects.

Medio 2011 zal er meer duidelijkheid zijn ten aanzien van de definitieve vorm van de samenwerking.

//Einde bericht

Bron: Ctac

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 4 augustus 2010, 13:09
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry