Frank Dane leert omgaan met stempel `broertje van’

01/08
2010
Radio-dj Frank Dane baalt er niet van dat men hem er nog altijd aan herinnerd dat hij het broertje is van Robert Jensen. Volgens Dane, die een andere naam gebruikt om dat juist te voorkomen, leert hij er steeds beter mee omgaan. “Daar word ik al mijn hele leven aan herinnerd. Op een gegeven moment went het wel. Hij krijgt het gelukkig ook steeds meer te horen, dus dat is ook wel fijn. Maar ik ben natuurlijk een veel betere radio-dj, dus dan wordt het: `Ben jij niet de broer van?’“, zegt Dane op 3FM.

Deze week werd bekend dat Dane overstapt van de middag op Radio 538 naar de zaterdag- en zondagochtend op 3FM. “Hilversum 3, Radio 3, 3FM. Het was wel lastig, want ik had het ook erg naar mijn zin bij 538, maar ik heb uiteindelijk als doel om bij de gemeente in Hilversum te gaan werken en vond dit een mooie tussenstap.”

Dane is vanaf zondag in dienst bij BNN. “Ik ga op zaterdag en zondag tussen zeven en tien de ochtendshow doen en als Coen of Sander weg is ga ik daar invallen, en dat ga ik op meerdere plekken doen.”

Datum: zondag 1 augustus 2010, 11:02
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Hilversum, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry