“Prijzen mobiel internet iPad niet duur”

23/07
2010
AMSTERDAM (EZPress) - Mobiel internetten op Apple iPad is niet duur. In vergelijking met mobiel internet op laptops kost mobiel internet op een iPad praktisch even veel, zo blijkt uit onderzoek van vergelijkingswebsite http://www.vergelijkmobielinternet.nl.

Marktonderzoeksbureau GfK wist eerder nog te melden dat internet op de nieuwe iPad prijzig was. Bij dit onderzoek zijn echter de mobiel internet abonnementen van smartphones met die van de iPad vergeleken. Volgens Vergelijkmobielinternet.nl is dit ten onrechte gebeurt, omdat de iPad meer weg heeft van een laptop dan een smartphone.

T-Mobile, KPN, Vodafone en KPN Hi bieden allen verschillende mobiel internet abonnementen aan voor de iPad. Uit de vandaag gelanceerde vergelijking van mobiel internet op iPads van de onafhankelijke vergelijkingswebsite Vergelijkmobielinternet.nl blijkt dat KPN Hi het goedkoopste abonnement aanbiedt (kosten: 2,5 euro per dag) en dat Vodafone met het Mobiel Breedband Extra Microsim abonnement het snelste mobiel internet aanbiedt (28800 kb per seconde).

Voor het vergelijken van alle prijzen van mobiel internet op de iPad kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag terecht op http://www.vergelijkmobielinternet.nl/mobiel-internet-ipad.html en http://www.mobielinternet.nl/ipad-3g-internet.html.

Datum: vrijdag 23 juli 2010, 15:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry