Caroline Tensen blij met volle agenda

19/07
2010
Van alle NCRV-gezichten is Caroline Tensen (46) de meest succesvolle. Op dit moment boekt de presentatrice veel succes met de maandagavondshow Familieberichten, maar ook haar andere succestitels zijn weer op komst. “Ik ben bezig met Eén tegen 100, de portretten van DNA Onbekend zijn net gedraaid en na de vakantie ga ik daar mee verder. En binnenkort begint Babyboom weer. Volle weken, maar ik doe het met zo veel passie; beter dan verveeld thuiszitten, toch?“

Familieberichten, dat ruim een miljoen kijkers weet te boeien op de maandagavond van Nederland 1, is intensief om te maken, vertelt Tensen in Televizier. “Elk item kost een hele draaidag en er zitten er vier in een aflevering. Maar ik vind het super om mee bezig te zijn. Het past ontzettend goed bij mij, omdat ik van mensen houd en nieuwsgierig ben. Bovendien leer ik er veel van, ook op persoonlijk vlak.”

In Familieberichten staan de verhalen achter familieberichten in de krant centraal. Het programma is om 22.10 uur te zien op Nederland 1.

Datum: maandag 19 juli 2010, 10:46
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry