Karin de Groot: `Een Tweede Leven past precies bij mij’

17/07
2010
Karin de Groot begint zaterdagavond op Nederland 2 met haar programma `Een Tweede Leven’. Hierin zal de 47-jarige presentatrice praten met in totaal zestien mensen die een bijna-doodervaring mee hebben gemaakt. Het is typisch een tv-reeks voor haar, denkt De Groot. “Ik ben niet iemand die bovenop het nieuws zit en aan de andere kant doe ik zelden programma’s die puur amusement zijn. Ik zit er liever tussenin“, zegt de KRO- presentatrice deze week in omroepblad KRO Magazine.

De Groot weet precies wat ze wil. “Ik heb wel programma’s gedaan waarbij het de bedoeling was dat mensen aan tafel met elkaar zouden botsen. Daar voelde ik me zo onprettig bij. Op een gegeven moment heb ik gevraagd: `Wil je mij of wil je mij in de hoedanigheid van Theo van Gogh?’ Voor dat laatste ben ik niet geschikt. Geef mij maar bijzondere verhalen van gewone mensen, zoals in Een Tweede Leven. Dat past precies bij mij.”

In de eerste aflevering van Een Tweede Leven, om 19.00 uur op Nederland 2, staat onder meer het verhaal van voormalig student theologie Rinus centraal. Na een gezellig avondje borrelen, wordt hij geschept door een auto. Tijdens de ambulancerit naar het ziekenhuis valt zijn hartslag weg en krijgt hij een bijzondere ervaring.

Datum: zaterdag 17 juli 2010, 15:17
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry