Microsoft integreert Facebook in Outlook

14/07
2010
Microsoft integreert Facebook en Windows Live Messenger in Outlook. Zo krijgt u `alle` sociale netwerken bij elkaar op één plaats.

Vorig jaar al introduceerde Microsoft de Outlook Social Connector. Een plugin die sociale netwerk feeds synchroniseert met de Outlook contactpersonen. Het begon met LinkedIn integratie, met de belofte dat MySpace en Facebook zouden volgen.

Vanaf nu is de integratie met Facebook maar ook met Windows Live Messenger beschikbaar. Nu ziet u de Facebook profielfoto van uw e-mail contactpersonen samen met de hun berichten en statusinformatie. Met de Integratie belooft Microsoft "alle sociale informatie op één plaats". De integratie is gezamenlijk met Facebook ontwikkeld. Microsoft denkt dat sociale netwerken steeds belangrijker zullen worden op internet en heeft dan ook al eerder voor $240 miljoen een aandeel in Facebook genomen.

De plugin is ook voor Outlook 2003 en 2007 beschikbaar. Zo probeert Microsoft Outlook te verheffen tot de ultime inbox voor sociale netwerken.

Datum: woensdag 14 juli 2010, 12:54
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry