Albert Verlinde: `Fantastisch dat RTL won van SBS’

13/07
2010
Albert Verlinde vindt het `fantastisch’ dat de RTL 4-show Holland’s Got Talent vrijdag meer kijkers trok dan Popstars op SBS 6. Beide tv-shows gingen goed van start, maar alleen `Got Talent’ ging over de miljoen kijkers heen. “RTL heeft dik gewonnen. Holland’s Got Talent had een marktaandeel van ruim 23 procent en meer dan één miljoen mensen keken. Dan denk je: dan zal dat Popstars er net onder gezeten hebben. Dat is niet waar. Het zat er 300 duizend kijkers onder“, aldus Verlinde.

Verlinde vindt dat Popstars aanzienlijk minder kijkers trok. “Ze hadden iets meer dan 700 duizend kijkers en een marktaandeel van 16 procent. Dus om in voetbaltermen te blijven: het is 1-0 voor Holland’s Got Talent.”

Jurylid Gordon Heuckeroth van Holland’s Got Talent had de hoge kijkcijfers niet verwacht, vertelt hij in RTL Boulevard. “Er is flink gegild in huishouden Heuckeroth kan ik je vertellen. Ik had totaal niet gerekend op zoveel mensen, vooral omdat de mussen dood van het dak vielen. Ik zat ’s avonds nog na te puffen. Het was ’s avonds nog dertig graden. We hadden zelf gerekend op 500 of 600 duizend kijkers.”

“Ik heb zelf Dan Karaty gepingd en Patricia Paay heb ik gesproken. Zij zat in Turkije en was nog niet op de hoogte gesteld. Ze was helemaal blij“, zegt Gordon.

Datum: dinsdag 13 juli 2010, 14:03
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Turkije

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry