Beau van Erven Dorens presenteert Shownieuws

10/07
2010
Beau van Erven Dorens gaat deze zomer een aantal keer de rubriek Shownieuws presenteren. Het programma komt vanaf 19 juli met een speciale zomereditie, die dagelijks tussen 19.18 en 20.30 uur te zien zal zijn op SBS 6. “Het is zo ontzet- tend leuk om weer lekker te kletsen en iedereen het hemd van het lijf te vragen en door al die reportage heen te stomen. Ik merk dat ik dat wel heel erg heb gemist, dat live-gevoel op die vooravond. Dus daar verheug ik mij zeer op“, zegt Van Erven Dorens.

Van Erven Dorens heeft deze week al een beetje geoefend. “We hebben een pilot opgenomen een paar dagen geleden en dat was ontzettend leuk. Ik vond het heel erg leuk om te doen om weer terug te zijn op het oude nest. Ik verheug mij er enorm op om een paar van die uitzendingen te gaan maken.”

De presentator was jarenlang het gezicht van RTL Boulevard en zal nu voor het eerst de showrubriek van SBS 6 presenteren. “In de zomereditie gaan we gewoon iets langer tekeer en gaan Viktor Brand en ik een beetje afwisselen. Misschien komen er wel meer mensen bij.”

Datum: zaterdag 10 juli 2010, 14:11
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry