Helga van Leur: `Nog niets gehoord van de NOS’

28/06
2010
Helga van Leur, weervrouw van RTL, ziet een overstap naar de NOS niet snel ge- beuren. De populaire meteoroloog is niet benaderd voor een eventuele overstap, nadat de nieuwsomroep vorige week het vertrek van weervrouw Marjon de Hond bekendmaakte. “Ik heb ze nog niet gehoord, maar ik heb het erg naar mijn zin bij RTL hoor. Maar ze hebben toch al een andere dame getackeld? Volgens mij geen invaller, maar echt een nieuwe weervrouw“, vertelde Van Leur maandag op Q-music. 

Marjon de Hond is vanwege twee miskramen vorig jaar al sinds september niet meer op televisie. Ze zoekt nu een nieuwe uitdaging en treedt in augustus na ruim tien jaar officieel uit dienst bij de NOS. Meteoroloog Willemijn Hoebert zal haar opvolgen.

Helga van Leur zit alweer sinds 1997 bij RTL. Ze heeft dus al heel wat weerpraatjes verzorgd voor de commerciële omroep. De winter vindt ze het leukst. “Als ik moet werken, is het wel leuk als je iets kunt vertellen. Het is leuk als je kunt vertellen dat het 30 of 31 graden is, maar daar zit geen uitdaging. Als er sneeuw is, kan het van plek tot plek heel erg verschillen en zijn er nog veel andere omstandigheden.“

Datum: maandag 28 juni 2010, 14:50
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry