Prijzenregen op TMF Awards Festival

26/06
2010
ENSCHEDE (ANP) - Het regent muziekprijzen zaterdag in het Volkspark in Enschede op het TMF Awards Festival. Optredens zijn er op drie verschillende podia. Het festival is uitverkocht. Marco Borsato, Esmée Denters, Vengaboys en Jan Smit reiken zaterdag samen met de vj's van de muziekzender de TMF Awards uit in acht categorieën, waaronder beste live act, beste video, beste man en beste vrouw. De overige prijzen zijn de Dance Award, de Superchart Award voor de meeste downloads en de Pure Award voor het genre r&b en hiphop.

Diggy Dex, Destine, Waylon en Lisa Lois zijn genomineerd voor de Borsato Award. De prijs voor jong talent wordt voor de derde keer uitgereikt. Eerder wonnen Dio en Nick & Simon.

Veertiende keer

Het TMF Awards Festival wordt zaterdagmiddag geopend door Stromae. Daarna zijn er optredens op het hoofdpodium van Nick & Simon, Di-rect, Taio Cruz, Flinke Namen, Dio, The Opposites, Kane en 30 Seconds to Mars.

De muziekprijzen worden dit jaar voor de veertiende keer uitgedeeld. Tot vorig jaar gebeurde dat tijdens een grote show, eerst in Ahoy en later in de Heineken Music Hall. Vorig jaar introduceerde de zender het TMF Awards Festival. De eerste editie had plaats in Rotterdam.

Datum: zaterdag 26 juni 2010, 08:15
Bron: Metro Entertainment
Categorie: Entertainment
Tags: Enschede, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry