Primera start met verkoop prepaid internettegoed 3V

23/06
2010
AMSTERDAM (EZPress) - De verkoop van prepaid internettegoeden neemt een vlucht. Na de start van de verkoop van Ukash, Wallie en Pay safe gaat vanaf deze week ook de 3V prepaid Visa card in verkoop bij winkelketen Primera.

De 3V prepaid Visa card is een product van 3V in samenwerking met VISA waarmee de consument veilig en prepaid via internet kan kopen. Het gebruik van een creditcard of bankpas is hiermee niet nodig. De consument koopt een 3V tegoed met daarop een uniek VISA nummer waarmee de consument veilig kan betalen. Registratie, credit checks en andere heffingen zijn niet van toepassing. 3V kan overal gebruikt worden waar VISA geaccepteerd wordt. Naast internetaankopen kan 3V ook gebruik worden voor telefonische aankopen en aankopen bij postorderbedrijven.

Winkelketen Primera ziet de verkoop van prepaid internettegoeden als een van de nieuwe toevoegingen aan het `digitale` assortiment. `Alles met een code, of het nu een prepaid tegoed, cadeaukaart of ticket is, kunnen wij uitstekend verkopen via onze winkels` aldus Van Doorn, Formulemanager van winkelketen Primera. Met name de verkoop van de prepaid internettegoeden haakt goed in op de actuele fraudezaken die momenteel bij diverse internetshops aan het licht komen. Niet alleen veilig voor de consument, maar dus ook voor de internetwinkels.

//Einde bericht

Bron: Coöperatie Primera b.a.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 23 juni 2010, 08:54
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry