BNN met nieuwe tv-show Dorpse Meiden

22/06
2010
BNN komt tijdens de themaweek TV Lab eind augustus met het nieuwe programma Dorpse Meiden. In dit realityformat, waarvan in eerste instantie één aflevering wordt uitgezonden, staat een groep dorpse vriendinnen centraal die niet weten wat ze met hun leven aan moeten. “De meiden doen typische meidendingen zoals uitgaan, twijfelen over een tattoo en vriendjes krijgen. En dat allemaal niet in de Randstad, maar in het Brabantse Deurne“, vertelt een zegsvrouw van de NPO.

Het format Dorpse Meiden is bedacht door Ellen van Dijk uit Deurne. Zij heeft de kijkerspitch van TV Lab gewonnen. Kijkers konden dit jaar zelf een programma-idee insturen en uit ruim duizend inzendingen is het format van Van Dijk gekozen.

TV Lab is een themaweek op Nederland 3 waarin programmamakers de kans krijgen vernieuwende programma’s en ideeën aan het Nederlandse publiek te tonen. In augustus 2009 was de eerste editie van TV Lab te zien. Zes van de negentien programma’s hebben definitief een plek in het uitzendschema van Nederland 3 verovert, waaronder `Ik Weet Wat Jij Deed en De Bubbel.

De volgende TV Lab-week is van 30 augustus tot 3 september te zien op Nederland 3.

Datum: dinsdag 22 juni 2010, 14:22
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Deurne, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry