Workshop eenvoudig klantspecifieke producten configureren

22/06
2010
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Het maken van producten op klantspecificatie is vaak noodzakelijk maar kostbaar. Om de kosten voor het aanbieden, ontwikkelen en produceren van producten onder controle te houden, is een hoge mate van configureerbaarheid vereist.

Op 8 juli 2010 nodigt Cadmes geïnteresseerden uit zelf te ondervinden hoe een productconfigurator hierbij van dienst kan zijn. Tijdens deze workshop zal een demonstratie gegeven worden van TactonWorks. Daarna gaan bezoekers zelf achter het systeem onder begeleiding van een engineer.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Cadmes www.cadmes.com. Deelname aan deze workshop is gratis. Tijd: 13.00 – 16.00 uur. Plaats: Cadmes 's-Hertogenbosch.

Cadmes

Cadmes heeft diverse vestigingen in de Benelux en Duitsland. Zij is leverancier van CAD/ CAM/ CAE, Robotica en PDM-software. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulatie, ENOVIA, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is maximaal door SolidWorks gecertificeerd en behoort tot de top 6 resellers wereldwijd.

Tacton

Tacton (opgericht in 1998) is wereldwijd ontwikkelaar en leverancier van configuratie software. TactonWorks is de geïntegreerde productconfigurator in SolidWorks. De Tacton configurator integreert flexibel in elke omgeving en versnelt verkoopcycli, genereert correct offertes en draagt bij aan het verbeteren van de verkoopmarges.

//einde bericht

Bron: Cadmes B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 22 juni 2010, 15:30
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Duitsland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry